Over Rob

Rijbewijsbijrob_onderweg
Rijles in de noordoostpolder

Mijn naam is Rob, officieel Robert Holman, woonachtig in het mooie Blokzijl, vader van een tiener- én een twintiger en getrouwd met Alette. In het bezit van meer dan dertig jaren werkervaring in de techniek, waarbij ik altijd veel instructies en begeleiding heb mogen geven. Dat was wat mijn job interessant maakte en mij een hoop mensenkennis heeft gegeven. Maar de behoefte om een switch te maken én voor mijzelf te beginnen groeide…

En toen was daar het besluit om mij om te scholen naar het vak rijinstructeur. Geen onbekend terrein, want mijn vader was rijinstructeur toen ik zelf de leeftijd had om een rijbewijs te halen. Een vakterrein wat mij altijd is blijven aantrekken. Inmiddels de nodige diploma’s met zeer goede resultaten behaald, ingeschreven en een auto laten leveren door:

Op de hoogte van alle laatste veranderingen en nog niet vastgeroest in routines stap ik graag met jou in de auto om je te helpen een veilige automobilist te worden.

Voor mij is het een uitdaging om jou inzicht in het huidige verkeersbeeld te geven, vertrouwen in eigen kunnen te laten inzien en last but nog least, zorgen dat je je rijbewijs haalt. Ik hoop je snel te ontmoeten, zeg maar waar ik je mag afhalen en vanaf daar rij jij verder!

Ik ben aangesloten bij brancheverenigingen

   en