Over Rob

Mijn naam is Rob, officieel Robert Holman, woonachtig in het mooie Blokzijl, vader van twee zoons en getrouwd met Alette. Ik heb lang in de techniek gewerkt, waarbij ik altijd veel instructies en begeleiding heb mogen geven. Dat was wat mijn job interessant maakte en mij een hoop mensenkennis heeft gegeven. Maar de behoefte om een switch te maken én voor mijzelf te beginnen groeide…

En dus het besluit genomen om mij om te scholen tot rijinstructeur. Geen onbekend terrein, want mijn vader was rijinstructeur. Inmiddels de benodigde diploma’s en certificaten binnen en een auto laten leveren door:

Op de hoogte van alle laatste veranderingen en nog niet vastgeroest in routines stap ik graag met jou in de auto om je te helpen een veilige automobilist te worden.

Voor mij is het een uitdaging om jou inzicht in het huidige verkeersbeeld te geven, vertrouwen in eigen kunnen te laten inzien en last but nog least, zorgen dat je je rijbewijs haalt. Ik hoop je snel te ontmoeten, zeg maar waar ik je mag afhalen en vanaf daar rij jij verder!

Ik ben aangesloten bij brancheverenigingen

   en