Praktijk

RIS

Praktijk is natuurlijk het autorijden zelf. Ik ben officieel RIS (Rijopleiding In Stappen) gecertificeerd. 

Met RIS leer je op een gestructureerde manier autorijden.  Hierdoor ben jij beter voorbereid op je examen en op je verantwoordelijkheden na het behalen van het rijbewijs, terwijl je in veel gevallen minder lessen nodig hebt dan gemiddeld. Daarnaast heb je bijna 12% meer slagingskans! (bron: CBR)

ASS, ADHD en ADD

Naast de standaard WRM pas (verplicht om les te mogen geven) en het hierboven genoemde extra RIS certificaat ben ik ook extra bijgeschoold om mensen met ASS, ADHD en ADD op een gestructureerde manier les te geven. Samen ga ik met de leerling op zoek naar de voor hem/haar gewenste manier van lessen. Zie hier de vermelding op de speciale site voor rijles en autisme

PlanGo leerlingenapp

Wij gebruiken de rijschoolsoftware van PlanGo. Dat is handig voor ons, maar ook voor jou. In de PlanGo LeerlingApp vind je al je afspraken, vorderingen en facturen. Je kunt je in de LeerlingApp ook voorbereiden op je rijlessen met uitleg en filmpjes over praktijkonderwerpen. Daarnaast kun je ook je theorie leren in de app, met lesstof, video’s, deeltoetsen en oefenexamens. Zo heb je nog maar één app nodig om je rijbewijs mee te halen.

De auto

Neem plaats in de luxe uitgevoerde Seat Ateca. Stapsgewijs werken we samen naar een niveau waarvan we beiden het vertrouwen hebben dat je daarmee kunt slagen. Ik zal dan het praktijkexamen aanvragen. Ik adviseer je, voordat je examen doet,  een tussentijdse toets (TTT) te doen. Je krijgt dan een idee wat er bij een examen van je wordt verwacht.

Is je interesse gewekt en wil je je gelijk aanmelden? Klik dan op de foto hieronder, vul je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Gezondheid en autorijden.

Om voor jou een examen te kunnen aanvragen is het nodig dat je een gezondheidsverklaring  invult en koopt bij het CBR. Om teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam om dit zo snel mogelijk te regelen wanneer je met lessen bent begonnen. Klik hier voor meer informatie