Rijlessen en Corona……..

Rijlessen tijdens deze periode wordt door de overheid niet toegestaan omdat de 1,5 meter afstand niet haalbaar is. Onze gezondheid staat natuurlijk voorop maar toch is het super vervelend, helemaal als je net een beetje lekker op gang was. Daarom ben ik voor mijn leerlingen op zoek gegaan naar mogelijkheden om de opgebouwde kennis op pijl te houden. Ik heb hiervoor een tweetal partners gevonden.

1. Voor alle leerlingen

Voor alle leerlingen, zowel voor diegenen nog moet beginnen met lessen, voor wie net begonnen is of al aan het examen toe is, is er de mogelijkheid om bij Green Dino online virtuele rijlessen te volgen. Tijdens de Corona-crisis krijg je hier nu tijdelijk €20,00 korting. Van Green Dino zie je hieronder een promofilmpje. 

  1. Bestel Rijlessen online.  Ga naar www.rijlessen-online.nl en klik op “Activeer nu je online rijlessen”
  2. Vul het aanmeldformulier in. Wil je €20,= korting (je betaald dan €30,=) stuur dan een mail naar info@rijbewijsbijrob.nl voor een code.
  3. Oefen onbeperkt. Jij hebt 50 virtuele rijlessen tot je beschikking

2. Voor de examenkandidaten

Zit je al op examenniveau dan heb ik de oplossing om toch voortgang te boeken. Via mij kan je gebruik maken van DRI-VR thuiszit pakket: Virtual Reality rijlessen voor thuis op de bank.

Rijlessen op de bank? Ja het kan!

Je oefent met uiteenlopende cruciale verkeerssituaties die zich niet snel voordoen in de lesauto. Je ontwikkelt hiermee een sterk verbetert verkeersinzicht en gevaarherkenning.  Tijdens de huidige Corona-crisis biedt DRI-VR het Thuiszit pakket aan om te voorkomen dat je niveau wegzakt, straks extra lessen nodig hebt en nog langer moet wachten op je rijbewijs.

  1. Bestel DRI-VR online.  Ga naar dri-vr.nl/thuiszitpakket en bestel jouw eigen DRI-VR thuiszit pakket met een korting van €20,=.
  2. Ontvang DRI-VR thuis. DRI-VR stuurt het Thuiszitpakket naar je huis, volledig kosteloos.
  3. Oefen 3 weken onbeperkt. Jij oefent 3 weken lang onbeperkt met alle cruciale situaties thuis op de bank.
  4. Stuur DRI-VR terug. Je stuurt DRI-VR gemakkelijk en kosteloos terug met de retoursticker die je ontvangt.

Het zijn geen spelletjes

Het zijn inderdaad geen spelletjes en je haalt er ook je rijbewijs niet mee. Het is een goede aanvulling op “echte” rijlessen, want hoe mooi ze het ook gemaakt hebben, het verkeer in het echt is een stuk dynamischer.