Theorie

Er zijn veel regels waar je je aan moet houden wanneer je de weg op gaat en daarom moet je een theorie-examen afleggen. Dit kun je al doen vanaf je 16e jaar.

Tijdens het digitale examen krijg je 25 vragen over gevarenherkenning waarvan je er 13 goed moet hebben. Daarna 12 “kennis” vragen waarvan je er 10 goed moet hebben en 28 “kennis en inzicht” vragen waarvan je er 25 goed moet hebben.
Het theorie-examen is prima haalbaar. Gebleken is dat 90% van de mensen die goed voorbereid aan het examen beginnen ook slagen, je moet er alleen wel wat voor doen.  Er zijn hiervoor meerdere mogelijkheden:

  • Gewoon lekker ouderwets een boek op de knieën en de stof goed doornemen.  Vervolgens test je je kennis via online oefen examens. Er zijn bij Vekabest echter meer opties mogelijk. Het meest uitgebreide pakket zit overigens bij het Premium pakket. Klik hieronder om de verschillende mogelijkheden te zien. 
  • Volledig online kan ook. Het boek is dan ook digitaal en daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van foto- en videomateriaal. Ook hier test je je kennis door het maken van oefen examens, uiteraard ook digitaal .  Dit pakket is inclusief korting €50,00 Wil je dit pakket neem dan contact met mij op om gebruik te maken van de korting. Klik hieronder voor een demo.
  • De  laatste mogelijkheid die ik je kan bieden is met name geschikt voor mensen die erg visueel zijn ingesteld. Alles wordt uitgelegd met behulp van 3D animaties, van wetteksten tot de bediening van de auto. Er zijn 3 pakketten, te weten, theorie leren, theorie oefenen en de combinatie leren en oefenen.  Het totaalpakket kost €49,95 Klik hieronder voor een demo.

Wil je toch liever persoonlijk theorieles van mij? Neem dan gerust contact met me op, we kunnen dan altijd wat regelen.

Bij alle pakketten heb ik op afstand de mogelijkheid je te volgen. Het voordeel is dat ik dan inzicht krijg in je voortgang en waar je misschien moeite mee hebt, zodat ik je op tijd kan helpen.

Er zijn dus allerlei mogelijkheden om te zorgen dat jij snel je theorie kunt halen.

Als je uiteindelijk alle stof heb geleerd kun je een examen boeken via mijn.cbr.nl. Zorg dat je je DigiD gegevens bij de hand hebt. Heb je nog geen DigiD? Zorg dan dat je die aanvraagt door op het DigiD logo te klikken. Je hebt dan wel je burgerservicenummer nodig. 

Wil je toch liever persoonlijk theorieles van mij? Neem dan gerust contact met me op, we kunnen dan altijd wat regelen.