Theorie

Er zijn best veel gevaren op de weg en daarom zijn er regels waar je je aan moet houden als je de weg op gaat. Je moet dan ook een theorie-examen afleggen. Dit kun je al doen vanaf je 16e jaar. Klik hier om te zien wat er van je verwacht wordt.
Het is heel verstandig om je goed voor te bereiden, dit kan d.m.v.:

Theorie via de app

Je kunt je theorie nu heel eenvoudig leren in de PlanGo leerlingen app. Compleet met alle lesstof, video’s, deeltoetsen en oefenexamens die je nodig hebt om goed voorbereidt te zijn. Hiermee kun je dus op elk moment aan je theorie werken.
Kosten €55,00

Alternatieven

Gewoon lekker ouderwets een boek op de knieën en de stof goed doornemen.  Vervolgens test je je kennis via online oefenexamens. Er zijn bij Vekabest echter meer opties mogelijk. Klik op het logo om direct naar de webshop te gaan.

Ook kun je kiezen voor iTheorie, bekend van radio en TV. Volledig digitale cursusmateriaal waarbij veel gebruik wordt gemaakt van foto- en videomateriaal. Inclusief 50 oefenexamens. Ook kun je online lessen volgen die door een docent worden gegeven waaraan je ook vragen kunt stellen.

Wil je dit pakket neem dan contact met mij op. Klik op het logo voor info. Kosten inclusief korting €55,00

Klassikaal theorie

Toch hulp nodig? Dan kun je wekelijks een online theoriecursus volgen. Via een Zoom-meeting met elkaar interactief en gestructureerd alle stof doornemen.  Elke dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 uur. In 7 avonden zul je dan de kennis hebben en examentraining hebben gehad.

Kosten, incl. boek en examen €187,50

Wil je echt liever 1 op 1  theorieles? Neem dan even contact met me op, we kunnen dan altijd wat regelen.

En verder...

Als je zelf hebt geleerd kun je ook zelf een examen boeken via mijn.cbr.nl. Zorg dat je je DigiD gegevens bij de hand hebt. Heb je nog geen DigiD? Zorg dan dat je die aanvraagt door op het DigiD logo te klikken. Je hebt dan wel je burgerservicenummer nodig.